Consiliere celiac adult nou diagnosticat

250 LEI

Ai plecat de la medic cu un diagnostic care îți spune că trebuie să mănânci fără gluten pe viață. Primești o listă cu alimente permise și interzise, dar atât.

Am fost în aceeași situație ca tine, iar ani mai târziu am aflat că ar fi trebuit să discut cu un nutriționist imediat după această veste.

Butonul de direcționează spre pagina de checkout, unde poți finaliza comanda achitând valoarea serviciului. După comandă te direcționăm spre un link unde poți face o programare folosind calendarul dedicat.

Acest serviciu este pentru tine dacă rezonezi cu următoarea situație:

Sunt la început de drum, nu știu de unde să încep, unde găsesc produse fără gluten, ce trebuie să mănânc și am nevoie de ghidaj în înțelegerea complexității diagnosticului și alimentației fără gluten pe viață.

Ai plecat de la medic cu un diagnostic care îți spune că trebuie să mănânci fără gluten pe viață. Primești o listă cu alimente permise și interzise, dar atât. Am fost în aceiași situație ca tine, iar ani mai târziu am aflat că ar fi trebuit să discut cu un nutriționist imediat după această veste.

De ce?

 • Pentru că boala celiacă și dieta fără gluten aduce după sine deficiențe nutriționale. Vei avea nevoie să știi cum le acoperi și din alimentație nu doar suplimente alimetare.
 • Pentru că ai nevoie să înțelegi cum să eviți cros-contaminarea cu gluten, o regulă esențială în boala celiacă.
 • Pentru că riști să iei în greutate dacă consumi doar produse fără gluten din magazine. Multe produse sunt ultraprocesate și pline de aditivi care nu sunt chiar buni.
 • Pentru că riști să nu iei în greutate chiar dacă ții dieta fără gluten, dar nu mănânci suficient de nutritiv.
 • Pentru că descoperi cât de costisitoare sunt produsele și simți că trebuie să iei toate produsele cu mențiune fără gluten.
 • Pentru că vei citi multe informații și nu știi ce să mai crezi.

Rolul meu ca nutriționist va fi să:

 • fac o analiză detaliată asupra obiceiurilor tale alimentare și de stil de viață, istoricul medical individual și de familie, fluctuații de creșteri sau scăderi în greutate, verificarea analizelor recente.
 • primești sfaturi nutriționale și educație despre cum să urmezi dieta fără gluten.
 • te informez despre planurile de mese fără gluten, consumul de alimente integrale sau fortificate, a cerealelor natural fără gluten, a recomandărilor de vitamine sau minerale necesare și cum să verifici etichetele pentru a determina dacă un aliment este fără gluten sau nu.
 • monitorizez pe baza informațiilor furnizate dacă simptomele prezente pot indica și o altă intoleranță, cum ar fi intoleranța la lactoza, intoleranța la histamină sau intoleranța la fructoză.

Consilierea durează 3 h în total, noi ne vom vedea timp de 1.5 h și va fi împărțită în 2 discuții.

O primă conversație, de 30 minute în care discutăm nevoile tale nutriționale, obiceiurile alimentare actuale, obiectivele de sănătate, istoricul medical, înălțimea, vârsta și greutatea actuală și primești un jurnal alimentar de completat.

La minim 5 zile distanță vom avea cea de-a doua conversație, cu durata de 1 h în care discutăm recomandările personalizate, propunerile de mese în dieta fără gluten și produse fără gluten.

Restul timpului de 1.5 h va fi folosit de mine pentru a analiza cazul, jurnalul trimis și a face recomandările nutriționale personalizate.

Cum funcționează:

 1. Apeși butonul de COMANDĂ ACUM de pe această pagină;
 2. Finalizezi comanda cu plată și primești automat factura pe email;
 3. După comandă te direcționăm spre un formular unde poți să alegi intervalul orar preferat. Vei primi un link spre acest calendar și pe email.
 4. Te prezinți la ora și data stabilită sau reprogramezi din timp dacă intervine ceva.

Butonul de direcționează spre pagina de checkout, unde poți finaliza comanda achitând valoarea serviciului. După comandă te direcționăm spre un link unde poți face o programare folosind calendarul dedicat.

Alte servicii

Consiliere celiac adult cu experiență

250 LEI

Consiliere părinte de copil celiac

250 LEI

Consiliere boli autoimune

250 LEI

Consiliere nutrițională de control

150 LEI

Consiliere alte probleme intestinale

250 LEI

Descoperă "Meniul tău pentru restricții alimentare"