Consiliere boli autoimune

250 LEI

Fie că e vorba de tiroidită autoimună, psoriazis, artitrită reumatoidă, sau una din cele 80 de boli autoimune existente, vei face orice ca să eviți un puseu de rău.

Evitarea unuia sau mai multor alimente poate fi o strategie să îți ameliorezi simptomele. Scoaterea glutenului poate fi prima soluție care să aibă impact și să te ajute, sau poate să nu îți fie potrivită. 

Butonul de direcționează spre pagina de checkout, unde poți finaliza comanda achitând valoarea serviciului. După comandă te direcționăm spre un link unde poți face o programare folosind calendarul dedicat.

Acest serviciu este pentru tine dacă rezonezi cu următoarea situație:

Am un diagnostic de boală autoimună, mi s-a recomandat și am citit despre dieta fără gluten că m-ar ajuta și vreau să înțeleg cum sau dacă e important să o includ în viața mea.

Fie că e vorba de tiroidită autoimună, psoriazis, artitrită reumatoidă, sau una din cele 80 de boli autoimune existente, vei face orice ca să eviți un puseu de rău. Evitarea unuia sau mai multor alimente poate fi o strategie să îți ameliorezi simptomele. Scoaterea glutenului poate fi prima soluție care să aibă impact și să te ajute, sau poate să nu îți fie potrivită. Poate vrei să urmezi protocolul autoimun AIP, dar ți se pare prea complicat. Ca orice schimbare în alimentație și în această situație ar fi indicat să ceri sfatul nutriționistului.

De ce?

 • Pentru că bolile autoimune deseori se atrag, iar dacă elimini glutenul fără să verifici dacă ai și boala celiacă, riști să nu vezi nici o ameliorare pentru că diagnosticul nu este unul corect.
 • Pentru că atunci când elimini un aliment, oricare ar fi el, va trebui să înveți cu ce variante să îl înlocuiești pentru a nu avea carențe nutriționale.
 • Pentru că înainte de a decide să elimini, într-o boală autoimună ai nevoie să te asiguri că ai o alimentație densă nutritiv, care să stabilizeze sistemul imunitar.
 • Pentru că e important să nu mănânci pe o perioadă lungă de timp subcaloric, cum poate fi cazul dacă recurgi la diete extreme.
 • Pentru că sunt multe produse acum în comerț care nu neapărat sunt cele mai bune, chiar dacă promit că sunt „fără fără fără”.

Sunt și mulți care promit vindecări miraculoase, fără un fundament științific, iar finanțele tale pot fi folosite în direcții mai concrete.

Rolul meu ca nutriționist va fi să:

 • fac o analiză detaliată a obiceiurilor tale alimentare și de stil de viață, istoricul medical individual și de familie, fluctuații de creșteri sau scăderi în greutate, verificarea analizelor recente.
 • primești sfaturi nutriționale și educație despre ce fel de alimentație ți-ar fi utilă și cum te-ar putea ajuta ea.
 • te informez despre planurile de mese pe care le poți avea, consumul unor alimente în detrimentul altora, a recomandărilor de vitamine sau minerale necesare identificate în urma jurnalului alimentar.
 • monitorizez pe baza informațiilor furnizate dacă simptomele prezente pot indica anumite intoleranțe alimentare precum pot furniza propuneri de protocoale alimentare specifice.

Consilierea durează 3 h în total, noi ne vom vedea timp de 1.5 h și va fi împărțită în 2 discuții.

O primă conversație, de 30 minute în care discutăm nevoile tale nutriționale, obiceiurile alimentare actuale, obiectivele de sănătate, istoricul medical, înălțimea, vârsta și greutatea actuală și primești un jurnal alimentar de completat.

La minim 5 zile distanță vom avea cea de-a doua conversație, cu durata de 1 h în care discutăm recomandările personalizate, propunerile de mese în dieta fără gluten și produse fără gluten.

Restul timpului de 1.5 h va fi folosit de mine pentru a analiza cazul, jurnalul trimis și a face recomandările nutriționale personalizate.

Cum funcționează:

 1. Apeși butonul de COMANDĂ ACUM de pe această pagină;
 2. Finalizezi comanda cu plată și primești automat factura pe email;
 3. După comandă te direcționăm spre un formular unde poți să alegi intervalul orar preferat. Vei primi un link spre acest calendar și pe email.
 4. Te prezinți la ora și data stabilită sau reprogramezi din timp dacă intervine ceva.

Butonul de direcționează spre pagina de checkout, unde poți finaliza comanda achitând valoarea serviciului. După comandă te direcționăm spre un link unde poți face o programare folosind calendarul dedicat.

Alte servicii

Consiliere celiac adult cu experiență

250 LEI

Consiliere celiac adult nou diagnosticat

250 LEI

Consiliere părinte de copil celiac

250 LEI

Consiliere nutrițională de control

150 LEI

Consiliere alte probleme intestinale

250 LEI

Descoperă "Meniul tău pentru restricții alimentare"