Resurse Gratuite

Recomandări și materiale la care ai acces gratuit ORICÂND!

Conversații relaxate între celiaci

GRATUIT

Știm cât de important este să simți că nu ești singur și că mai sunt și alții care trec prin povești similare. Iar pentru că noi apreciem conversațiile live, vrem să te auzim și să povestim cu tine, în timp real. Răspunsurile la întrebările tale îi pot ajuta și pe alții să gestioneze mai bine noua schimbare apărută odată cu diagnosticul de boală celiacă. Ni le poți trimite în scris în avans sau chiar atunci în timpul sesiunii.

Diagnostic corect în BC - video explicativ

Dr Lidia Cremer – Doctor în medicină, Formator, Consultant în nutriție

Specialist în imunologie cu peste 32 ani experiență în cercetarea medicală, diagnosticată de 25 de ani cu boală celiacă. Acestea m-au determinat să mă implic activ în consilierea pacienților cu celiachie și alte afecțiuni legate de gluten. Din 2015 organizez cursuri și alte evenimente tematice, aducând informațiile științifice pe înțelesul tuturor. Astfel, contribui la misiunea de a combate celiachia prin informare permanentă. Împart crezul și vorbele profesorului Alessio Fasano, că boala celiacă nu se vindecă, ci se gestionează prin dieta fără gluten strictă și corectă.

[PODCAST] Cu Alte Cuvinte | despre alimentația fără gluten | Roxana Bîra - E09

[PODCAST] #ROZ140 CU LIDIA CREMER ȘI ROXANA BIRA

[PODCAST] Care-i treaba cu glutenul? - Roxana Bira | Pe Deplin Podcast

Bun venit la o nouă conversație cu Roxana Bira, nutriționist acreditat și dietetician in formare la UMF Cluj Napoca despre “Care-i treaba cu glutenul?”.

Ghid Gratuit

22 reguli în alimentația fără gluten

Ce vei afla din ghid?

  • Un mod simplu de a înțelege ce presupune o alimentație fără gluten
  • 22 de reguli care te vor ajuta să-ți susții sănătatea

O zi fără gluten

Exemplu de meniu de 1800 kcal fără gluten si fără lactoză pentru o zi. Conține: 

  • mic dejun
  • prânz
  • cină
  • gustare

Programeaza-te la o întâlnire de cunoaștere gratuită!

Descoperă "Meniul tău pentru restricții alimentare"