Program de nutriție plin de vitalitate și iubire pentru mâncare

În ciuda tuturor miturilor și informațiilor complicate care se învârt în jurul alimentației, lucrurile stau foarte simplu. Avem nevoie să ne educăm din surse avizate și să ne informăm corect. Avem nevoie să ne întoarcem la alimente integrale, la mai multe fructe și legume locale. Avem nevoie să facem schimbări alimentare care să fie sustenabile cu stilul de viață actual.

Am conceput astfel programul ideal cu care să înflorești în relație cu alimentația primăvara aceasta.

Beneficii

#1

Testezi timp de 21 de zile ce înseamnă să mănânci echilibrat și plin de nutrienți – primești meniu săptămânal și listă de cumpărături;

#2

Înveți principii simple de nutriție cu efect pe termen lung pentru sănătatea ta – ne întâlnim săptămânal pentru 3 lecții de nutriție și sharing de grup;

#3

Înveți rețete noi, ușoare (unele mai complexe) și accesibile financiar – nu te mai întrebi „eu ce gătesc astăzi”.

#4

Aparții unui grup care are aceleași interese de a avea grijă de sănătatea lui prin alimentație și de a avea mai multă vitalitate;

Ai alături 2 ghizi cu care navighezi această experiență și care iubesc mâncarea și componenta nutritivă din ea

Helén este de meserie și bucătar-patiser, și știe să ne reactiveze pofta de mâncare prin pasiune și bucurie pentru ce ne oferă piața.

Roxana este nutriționist, iar în trecut a testat pe cont propriu multe regimuri alimentare și a înțeles ce funcționează și ce nu, astfel încât tu să nu mai recurgi la restricții nenecesare.

Suntem colege în ultimul an la Nutriție și Dietetică și avem în comun iubirea pentru principii simple, dar esențiale în relație cu mâncarea. Ce ne recomandă? Cunoștințele personale dar și profesionale adunate în peste 20 ani adunați împreună, în domeniul nutriției sau a obiceiurilor alimentare. În toamna anului 2021 am susținut un program care a avut următorul feedack:

Cum începi să mănânci echilibrat și să gătești nutritiv?

Întrebări frecvente

21 de zile, cât spune la carte că durează să implementăm noi obiceiuri. Vom fi în contact timp de 3 săptămâni și ținem legătura și mult mai mult timp după. 

Rețetele sunt în primul rând nutritive, cu multe plante și cereale integrale. Dacă te confrunți cu anumite restricții alimentare, vom da opțiuni de înlocuire.

Meniul nu este unul exclusiv vegan / de post, însă dacă alegi să nu consumi lactate/carne în perioada asta vei primi sugestii de înlocuit. 

Întâlnirile sunt 3 la număr, în fiecare luni seara de la 19:30 live pe Zoom. Vei primi înregistrarea și vom avea și un grup de whatsapp în care să ne conversăm.

Cost: 441 lei sau 21 de lei / zi

pe care îi investești în sănătatea ta pe termen lung!

Poți plăti și în rate cu 150 lei / săptămână!

Apasă butonul de mai jos și achită acum 150 lei. Ulterior vei primi pe email următoarele facturi la distanță de 7 zile pentru plata ultimelor 2 rate.

Descoperă "Meniul tău pentru restricții alimentare"