Cursuri & Evenimente

Fie online sau offline, evenimentele au rolul de a te pregăti cu informații și a te aduce mai aproape de alții ca tine. Cred în puterea grupurilor de a aduce vindecare și o stare de bine, așa că pregătește-te pentru sesiuni din care vei ieși mai câștigat. De cele mai multe ori vei avea parte și de surprize din partea partenerilor care susțin misiunea noastră. Te așteptăm!

Evenimente active

- ONLINE -

Masterclass - eveniment live

150-320 lei

În luna mai, luna de conștientizare pentru boala celiacă, am pregătit un eveniment special pentru a aprofunda informarea și educarea publicului în această direcție. Ne adresăm atât pacienților și familiile lor, direct implicați, cât și cadrelor medicale interesate de educare continuă. 

Cursuri & seminarii

- ONLINE -

Curs - Descoperă universul vieții fără gluten

350 LEI

Curs cu 4 module video preînregistrate și sesiuni live de întrebări și răspunsuri pentru pacienții diagnosticați cu boala celiacă

Seminar – Gluten în medicamente și suplimente

149 LEI

Seminar susținut de Dr Lidia Cremer și Nutriționist Roxana Bîra în care vei învăța cum să cauți singur excipienții cu grad de risc pentru celiaci din medicamente și suplimente alimentare.

Evenimente sau cursuri trecute

Primăvara în farfurie

441 lei

În ciuda tuturor miturilor și informațiilor complicate care se învârt în jurul alimentației, lucrurile stau foarte simplu. Avem nevoie să ne educăm din surse avizate și să ne informăm corect. Avem nevoie să ne întoarcem la alimente integrale, la mai multe fructe și legume locale. Avem nevoie să facem schimbări alimentare care să fie sustenabile cu stilul de viață actual.

Am conceput astfel programul ideal cu care să înflorești în relație cu alimentația primăvara aceasta.

Conversații relaxate între celiaci

GRATUIT

Știm cât de important este să simți că nu ești singur și că mai sunt și alții care trec prin povești similare. Iar pentru că noi apreciem conversațiile live, vrem să te auzim și să povestim cu tine, în timp real. Răspunsurile la întrebările tale îi pot ajuta și pe alții să gestioneze mai bine noua schimbare apărută odată cu diagnosticul de boală celiacă. Ni le poți trimite în scris în avans sau chiar atunci în timpul sesiunii.

Brunch fără gluten

120 lei

Mâncam și învățăm împreună la al doilea eveniment pe care Stefania și Roxana îl susțin împreună. De când amândouă am primit diagnosticul de boală celiacă, viața noastră alimentară s-a schimbat. În bine! Ne-am întâlnit cu beneficiile aduse de o alimentație hrănitoare, plină de nutrienți și vitalitate.

Vom împărtăși despre cele descoperite și mult mai multe în această întâlnire. Roxana, din rolul de nutritionist, va susține o prezentare despre Mici schimbări alimentare pentru o stare de sănătate optimă. Stefania ne va găti preparate fără gluten de care ne vom bucura împreună.

Alimentatia Bogata In Nutrienti In Dieta Fara Gluten

75 LEI

Dieta fără gluten este singurul tratament pentru cei cu boala celiacă și alegere alimentară sau de stil de viață pentru alții. Indiferent de categoria în care te afli, e important să înveți să o aplici corect, pentru a-ți susține organismul spre starea de sănătate dorită.

Descoperă "Meniul tău pentru restricții alimentare"