Cum cumpăr

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online, telefonic sau prin email.

Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, din meniul din partea dreapta cu toate categoriile si subcategoriile de produse sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi. 

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

  • Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
  • Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda (prin CARD sau prin transfer bancar).

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact. 

Comanda telefonica

Telefonand la 0768665376 între 10-18 de luni până vineri, puteți solicita o programare.

Comanda prin email

Puteti trimite comanda dumneavoastra pe email la contact@meniucurat.ro:

  • Datele dumneavoastra: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament,l).
  • Precizati serviciile dorite: Denumirea serviciilor sau link-ul.

Nu exista valoare minima pentru o comanda.

Descoperă "Meniul tău pentru restricții alimentare"