Testimoniale

Am apreciat comunicare bi-directionala in care am inteles, dar am si fost ascultata si mi-au fost intelese problemele. Abordare metodica - ideea de jurnal alimentar este solicitanta dar este revelatoare. Setarea unui scop clar si urmarirea lui pe parcursul protocolului. Disponibilitate mare la impartasirea unor informatii in afara planului nutritional.
Elena Elena
Mi-a placut foate mult empatia pe care am simtit-o in fiecare discutie si email primit, dar si explicatiile clare si detaliate care m-au ajutat sa inteleg importanta alimentatiei in sanatatea fizica si mentala.
Ioana Ioana
M-au ajutat foarte mult toate informațiile oferite. Datorită cursurilor am aflat cum pot gestiona relația cu boala celiaca și modul în care pot respecta corect dieta fără gluten. am ajuns la un specialist, ce ma supraveghează corect și care mă ajută să înțeleg modificările bolii. Datorită sfaturilor despre dietă, am reușit sa reduc inflamația intestinului.
M Florina
Suportul oferit de Roxana a fost esential pentru mine, intr-un moment in care nu aveam o imagine clara asupra modului in care imi pot schimba alimentatia. Cu rabdare si tenacitate, Roxana a venit cu solutii practice, cu sfaturi concrete, cu recomandari de analize si urmarirea acestora. Roxana a urmarit indeaproape toti indicatorii medicali si mi-a oferit sfaturi si idei de meniuri personalizate pentru bolile autoimune. Roxana este un om pasionat de nutritie, detine cunostintele si perseverenta esentiale pentru a putea ghida cu profesionalism pe oricine se confrunta cu provocari in aceasta zona.
Oana Oana
Cursul a fost sintetizat la obiect prin materiale cu imagini vizuale pe care să le tii minte, explicații pe înțelesul tuturor. Am primit răspunsuri la întrebări, am învățat să citesc corect eticheta produselor de pe piață și să-mi aleg produsele fără gluten care conțin nutrienți esențiali, etc. Sunteți un specialist de excepție!
P Maria
Colaborarea a fost mai mult decat ok. Mi-a placut mult ca nu a fost una superficiala si ai cautat sa punctezi si sa afli toate carentele alimentare ale Mariei. Am simtit din prima o energie pozitiva din partea ta si feeling-ul a fost acela ca esti persoana pe care o cautam si doream sa o gasesc pentru a solicita ajutorul, inca din prima clipa. Faptul ca si tu esti celiaca, m-a facut sa cred ca intelegi in profunzime aceasta afectiune. Ma bucur enorm ca te-am gasit si pt mine esti omul acela care vrei sa-l tii in viata ta mereu. Te voi recomanda cu mare drag. Iti multumesc pt tot!
Elena Elena
Meniuri de calitate, diversificate, curate, apetisante, hrănitoare.
B Ioana
Am găsit toate informațiile bine structurate și acum am mai multă siguranță că sunt pe drumul cel bun. Subiectele abordate m-au ajutat să corectez anumite erori pe care le făceam în combinarea unor alimente și am învățat că este bine să fii optimist, să comunici cu cei din jur pentru a reuși sa îți îmbunătățești viața ta si poate pe a celor din jurul tău
C Carmen

Descoperă "Meniul tău pentru restricții alimentare"